Skriv ut

Bra resultat av ungdomsskyttarna vid helgens tävlingar

Skriven av Alexander Johansson on .

Mjölby PK´s ungdomsskyttar nådde flera fina placeringar i Riksfinalen för Svenska UngdomsCupen

Riksfinalen avgjordes i Avesta söndagen den 13.e mars och dagen innan sköts tävlingen Allans Minne och från Mjölby PK deltog elva ungdomar som tävlade båda dagarna. Totalt var det cirka tjugo personer med ledare och föräldrar och vi bodde tillsammans i stugor som vi hyrt.

Vid lördagens tävling var det lite nervdaller hos några av våra skyttar men inte alla, Kim Johansson sköt fantastiska 391 p endast en poäng från personrekord och kom på en fjärdeplats i den stentuffa LP13 klassen. Pontus Lemvig sköt bra i LP11 och kom tia på 374 p. Sofia Löwendahl kom på tredje plats i LP20F med 354 p.

I lagtävlingen för LP11 kom vi trea genom Pontus Lemvig och Edvin Åsenhed.

Sedan kom då den stora dagen med Riksfinalen och vi lyckades ta några riktigt fina placeringar, Sanna Carlsson sköt 346 p i LP15F och kom trea, Edvin kämpade sig till ett riktigt bra resultat på 386 p i LP11 och blev fyra endast en poäng från silverplatsen. Sofia kom fyra med 364 p och Alexander Johansson kom på sjätte plats i LP15P med 343 p. Ninni Lemvig som egentligen tävlar i LP9 men eftersom den klassen inte finns i Riksfinalen tävlade hon i LP11 och sköt nytt personligt rekord med 350 p.

Med elva skyttar i Riksfinalen var Mjölby bland de fem största klubbarna från hela Sverige.

Deltagande Mjölbyskyttar,

Ninni Lemvig

Erik Svensson

Edvin Åsenhed

Pontus Lemvig

Tobias Andersson

Kim Johansson

Malin Larsson

Sanna Carlsson

Johan Bäck

Alexander Johansson

Sofia Löwendahl

Ett stort tack till de föräldrar som följde med och hjälpte till och tack till er ungdomar, ni skötte er perfekt och peppade varandra. Vi hade det mycket trevligt under denna helg i Avesta.

 

icon Resultat ( 2011-03-17 21:30:20)icon Resultatlista ( 2011-03-17 21:27:45)