Skriv ut

Arbetsdag inför kommande arrangemang

Skriven av Roger Johansson on .

Fredagen den 22:e juli klockan 15:00 samlas vi för att iordningställa inför våra kommande arrangemang, Regionsmästerskapet i Sportskytte 6:e augusti samt SportisCamp 16-20 augusti. Har man inte möjlighet att komma 15:00 går det bra att ansluta senare.

Vid arbetsdagen kommer vi städa vår utomhusbana samt ordna så att det finns både precisions och snabbtavlor till vridställen inför regionsmästerskapet. Vi kommer även iordningställa och städa vår luftvapenhall inför SportisCamp.

Ansvarig för dessa båda arrangemang är Roger Johansson och de som kan hjälpa till vid Regionsmästerskapet eller SportisCamp anmäler detta till Roger, eller 0142-15695

Vid Regionsmästerskapet behövs funktionärer till markering samt någon som kan ta hand om serveringen.

SportisCamp är ett arrangemang som Mjölby Kommun ordnar tillsammans med Östergötlands Idrottsförbund och cirka 150 ungdomar i mellanstadieåldern kommer att pröva luftpistolskytte under fyra dagar och vi behöver funktionärer som kan hjälpa till i vår luftvapenhall mellan 09:00 till 15:00 tisdag till fredag denna vecka, lunch ingår för funktionärer. På lördagen anordnas en avslutningsdag på Lundbybadet där vi ordnar pröva-på med luftpistol och får en bra möjlighet att visa vår verksamhet för allmänheten.