Skriv ut

SportisCamp Augusti 2013

Skriven av Roger Johansson on .

Som många av er säkert vet är Mjölby PK med på SportisCamp som anordnas av Mjölby Kommun och Östergötlands Idrottsförbund 13-17 augusti, vecka 33.

SportisCamp är ett dagläger för ungdomar som går i mellanstadiet, 10-12 år gamla och ger deltagarna möjlighet att prova på ett femtontal olika sporter under fyra dagar i Mjölby. Totalt är det cirka 100 ungdomar som deltager.

Tisdag till fredag vecka 33 kommer det fyra grupper per dag till oss i lufthallen, en dryg timme per grupp och det är cirka 6-8 ungdomar i varje grupp. Avslutningsdagen på lördagen är vid Lundbybadet mellan 11:00 och 14:00 där alla deltagande föreningar får möjlighet att visa upp sig och berätta om sin verksamhet, vi kommer ha luftpistolskytte så att man kan prova.

Som ni förstår behövs det personer som kan hjälpa till i lufthallen under tisdag till fredag mellan 09:00 och 16:00. Det behövs minst tre personer per dag och arrangören bjuder på lunch för tre personer per dag. Ni ungdomar som skjuter luftpistol i klubben får gärna hjälpa till någon eller några av dagarna, ni vet hur man ska skjuta och kan hjälpa till med att förklara för deltagarna på lägret.

Till avslutningsdagen på lördagen behöver vi några personer som kan prata om hur bra vår förening är och hur kul det är att träna och tävla i pistolskytte, samt hålla i prova på skyttet.

Det kommer inte bara vara ungdomar från SportisCamp på plats i Lundbybadet utan även föräldrar, allmänheten och personer från kommunen, med andra ord ett bra tillfälle för oss att visa upp oss.

Jag samordnar arbetslistan för Sportiscamp och skulle vilja att ni meddelade mig om ni kan hjälpa till någon eller några dagar, några av er har redan meddelat att ni kan.

När jag sedan är klar med listan informerar jag er som ska vara med och hjälpa till.

 // Roger   tel.nr 15695,  072 2347340