Skriv ut

Klubbmästerskapet i luftpistol flyttat till ny dag

Skriven av Roger Johansson on .

Vi flyttar till en ny luftvapenhall vid nyår och kommer ha träningskvällar tisdag och onsdag. Onsdagar kommer fortsättningsvis vara för juniorer men vi flyttar träningskvällen för stående skyttar från torsdag till tisdag. I den lokal vi kommer flytta till har Mjölby Ungdomsskytteförening redan idag luftgevärsskytte måndagar och torsdagar.

Nytt datum för klubbmästerskapet för seniorer där även juniorer som skjuter stående kan deltaga är tisdagen 20:e januari och vår kalender på hemsidan är uppdaterad.

Den nya luftvapenhallen ligger i anslutning till Slomarps äldreboende och efter att man svängt av gamla Skänningevägen är det bara att följa skyltarna. Lufthallen har nio banor som alla är utrustade med elektroniska tavlor. Första kvällen vi har skjutning blir onsdagen 7:e januari då det är ungdomsträning.

Sista skjutningen i vår gamla lufthall blir onsdagen 17:e december och redan dagen efter påbörjar vi flytt och städning, de som kan tänka sig att hjälpa till kan höra av sig till Roger. Som det är planerat kommer vi ha arbetskväll torsdagen 18:e december och lördagen 20:e december på förmiddagen flytta saker till nya hallen samt köra skräp till tippen. I mellandagarna blir det även städning av gamla lokalen.