Skriv ut

Stor aktivitet inom Mjölby PK i helgen

Skriven av Roger Johansson on .

Denna helg har det varit en omfattande verksamhet inom klubben, i lördags var den första skjutningen på vår utomhusbana för året. Deltävling ett av fyra i ARLA FOODS vandringspris, tolv skyttar trotsade kylan och bäst lyckades Peter Fasth som vann deltävling ett.

Under lördagen var det drygt tjugo skyttar från klubben som var i Motala och sköt fjärde deltävlingen av Östgöta Cup i luftpistol, det blev ett flertal fina resultat och placeringar för Mjölbyskyttar. Linnea Vall som skjuter i LP9 sköt otroliga 392 p, endast åtta nior av 40 skott. Troligen det högsta resultat som någonsin skjutits av någon i LP9. Detta kom inte som en överraskning då hon på träningen veckan före sköt samma resultat men att prestera det även på tävling är riktigt bra, grattis Linnea !

I helgen har det även varit uttagningstävlingar till landslagen i luftpistol, dessa tävlingar arrangerades av Linköpings SKF och två av våra juniorer deltog där man skjuter en match på lördagen och en match på söndagen. För att få deltaga i dessa uttagningstävlingar ska man vara rankad bland de tio bästa i Sverige. Från Mjölby deltog Alexander och Erik.