Skriv ut

Mycket aktivitet inom Mjölby PK i helgen

Skriven av Reportern on .

Det är stor aktivitet och många skyttar som är i farten i helgen.

På lördagen var många Mjölbyskyttar i Linköping och tävlade i Ensboträffen, Anders Lönnström sköt sin första fullpoängare och vann klass 1C. Stort Grattis Anders !
Peter Fasth sköt fullt i B varvet.

På söndagen är fyra skyttar i Örebro för att skjuta deras Vårfältskjutning med över 400 startande, vi önskar Kjetil, Göran, Anders och Alexander lycka till.

Under söndagen kommer det vara ett träningspass för de juniorer som ska åka till SM nästa helg, Roger har hand om denna träning.

På söndag eftermiddag klockan tre startar årets grundkurs för Pistolskyttekortet med ett stort gäng nya klubbmedlemmar, det tre första tillfällena är i luftvapenhallen där vi lägger mycket fokus på teoridelen samt grundläggande skjutteknik. Det kommer vara ett femtontal utbildningstillfällen och kursen avslutas lördag 20:e maj med provskrivning. Några av utbildningstillfällena på banan är lagda ihop med andra skjutningar inom klubben, kan vara så att markering och annat går lite långsammare och vi ber övriga klubbmedlemmar om överseende för detta. Alla utbildningstillfällen är inlagda i vår kalender på hemsidan.
Kom gärna till banan och hälsa på våra nya klubbmedlemmar när vi har något utbildningstillfälle.

Grundutbildningen leds av Kjell och Roger