Skriv ut

Väl genomförd Mjölbyträff

Skriven av Ordförande on .

Stort tack till alla medlemmar som under helgen hjälpte till att genomföra vår klassiska fältskjutning Mjölbyträffen !
Vi fick många lovord från gästande skyttar för en bra genomförd tävling, trevlig personal på stationer, rolig bana och fin servering. Tycker att vi ska vara stolta över vad vi som klubb gör tillsammans.

Till detta år hade vi ett nytt upplägg där vi själva inte var med och tävlade, något vi bestämde på medlemsmötet i augusti. Det vi även bestämde var att de som hjälpte till under helgen skulle få en startavgift betald vid en annan tävling och denna tävling kommer vara Östgötaserien omgång 5 i Finspång lördagen 5:e oktober, vid denna tävling har vi även vårt klubbmästerskap.
Tävlingsledningen för Mjölbyträffen kommer upprätta en lista med de medlemmar som hjälpte till och dessa kommer få startavgiften på 70 kr samt avgiften för klubbmästerskapet på 40 kr betald av klubben.
Vi får komma överens med arrangören Finspångs PK hur vi ska ordna detta och mer info kommer.
Skulle vara trevligt om vi kunde ha gemensam samling på banan och samåka till Finspång.

 

Skriv ut

bemanningslista för ungdomsskyttet i lufthallen

Skriven av Roger Johansson on .

Sedan mitten av augusti har vi varit igång med ungdomsskyttet i vår luftvapenhall. En bemanningslista finns framtagen, det är fyra personer som delar på uppgiften att sköta sekretariatet, Leif tar hand om det inne i lufthallen med hjälp av de som är uppsatta på bemanningslistan.

Som tidigare år, kan man inte den onsdagen man är uppsatt på så byter man med någon annan.

Vi ser fram emot en trevlig och bra luftpistolsäsong för våra ungdomsskyttar !icon Arbetslista

 

Skriv ut

Roger kretsmästare i Precision Vapengrupp C

Skriven av Tävling on .

Under helgen som var avgjordes kretsmästerskap i Precision. Där sköt Roger Johansson till sig titeln som kretsmästare i Vapengrupp C 2019. Med ett resultat på 479 poäng var Roger hela 10 poäng bättre än näst bäste skytt. Även Mjölbylaget bestående av Roger, Alexander och Anders tog en Silverplats.

Grattis till pallplatserna!