Skriv ut

Mycket varm tävlingshelg

Skriven av Styrelsen on .

Den gågna helgen genomförde vi vår tävlingshelg med Militär Snabbmatch på lördagen och Precision på söndagen. Tävlingarna flöt på riktigt bra trots att det var riktigt jobbigt i värmen. Att det gick så bra berodde på att många av klubbens medlemmar var med och hjälpte till de båda dagarna, vi fick mycket beröm av gästande skyttar för våra arrangemang. Nytt för i år var den site som Johan skapat för anmälan samt resultatvisning, det var faktiskt live visning av resultaten på internet, riktigt kul att vi kunde ha detta. Kanske i framtiden att vi kan ha en kamera och visa livebilder från skjuthallen samtidigt som resultaten kommer upp på internet.

Ett stort tack till alla medlemmar som hjälpte till dessa båda dagar !

icon Resultat Mjölbysnabben 2018 ( 2018-06-05 05:39:34)

icon Resultat Mjölbyträffen Precision 2018 ( 2018-06-05 05:40:01)

Skriv ut

Kjell Kretsmästare Fält Veteran Äldre

Skriven av Tävling on .

Under Lördagen avgjordes kretsmästerskap fält i Dvardala Åby. Kjell sköt bra och tappade bara 3 träff, vilket gjorde att han blev kretsmästare i klassen Veteran Äldre.

Grattis Kjell!

icon Resultat Östgötaserien Fält 3 + Kretsm A+C

Skriv ut

Motala vann mycket jämn och välbesökt klubbmatch

Skriven av Roger Johansson on .

Hela 25 skyttar var med vid kvällens klubbmatch i standardpistol som sköts i en fantastiskt fin försommarkväll på klubbens bana. Motala segrade i lagkampen med tre ynka poäng.

klubbmatch2018

Efter skjutningen bjöds vi på grillad korv och rabarberpaj med vaniljsås som anita ordnade till.
Nytt för i år är att vid varje klubbmatch ska det delas ut fem trisslotter, en till varje klubbs bästa skytt och tre som lottas ut.

icon Resultat ( 2018-05-14 19:32:22)