Skriv ut

Idag arrangerade vi Östgöta Cup Luftpistol

Skriven av Reportern on .

Under söndagen arrangerade vi andra deltävlingen av Östgöta Cup med totalt 43 starter.
Våra gästande skyttar trivdes och vi fick många lovord om vårt arrangemang.
Flera fina resultat från våra skytte, Tuva Karlborg sköt 549 p vilket är mycket bra och Roger Johansson sköt 570 p vilket var dagens högsta resultat.

Det var flera av våra ungdomsskyttar som gjorde sin första tävling och de skötte sig alla mycket bra, det är alltid lite nervöst att skjuta den första tävlingen. 

Skriv ut

Flera fina placeringar av våra skyttar vid Rikstävlingen "Hemortens Banor"

Skriven av Reportern on .

En preliminär resultatlista för rikstävlingen har nu kommit och vi har ett flertal tio-i-topp placeringar av våra skyttar.
I damklassen 1U, det vill säga de som börjat i år har vi Emma Kindström på sjätte plats och Outi Laaksonen på nionde plats. I klass 1U, även dessa har börjat i år har vi Mikael Perschon på andra plats och Lars Meijer på åttonde plats. I klass 1 Jun kom Tuva Karlborg på andra plats och Ebba Blomqvist på åttonde. I klass tre lyckades Roger Johansson vinna på fina 293 poäng, att vinna den högsta klassen i hemortens är inte så enkelt då det är väldigt höga resultat och efter drygt trettio års försök lyckades Roger till slut !

icon Preliminar Resultatlista Rikstävlingen ( 2018-10-14 11:09:48)

 

Skriv ut

Prispengar Rinna

Skriven av Kassören on .

Nu har jag betalat ut alla prispengar som vanns vid tävlingen i Rinna. Pengarna har betalats in på respektive klubbs PG/BG.

Vilka skyttar som ska ha pengarna står i resultatlistan.