Skriv ut

Väl genomförd tävlingshelg

Skriven av Ordförande on .

Ett stort tack till alla medlemmar som hjälpte till under vår tävlingshelg !

Att vi klarar att genomföra två nationella tävlingar under samma helg visar på att vi har duktiga och engagerade medlemmar i vår klubb, något som vi alla ska vara stolta över.
Väldigt många av våra gästande skyttar berömde oss och våra arrangemang.

Speciellt kul detta år var att vi hade två tävlingsledningar, en för varje tävling där det inte bara var medlemmar som varit med under lång tid utan vi hade med medlemmar som inte tidigare varit med i tävlingsledningar och det fungerade mycket bra.

Hälsningar
Roger

Skriv ut

Tillfartsvägen via Sjunnings fält avstängd vecka 22-35

Skriven av Roger Johansson on .

Kommunen kommer stänga av Stinsgatan från vecka 22 till vecka 35.
Anledningen är att det kommer friläggas och sprängas bort berg i Stinsgatans förlängning för att förbereda för kommande exploatering.

Vi kommer inte ha möjlighet att åka med bil eller motorcykel till vår pistolbana via Stinsgatan över Sjunnings fält under denna period, det ska enligt uppgift från kommunen kunna gå att ta sig fram via fot för den som vill parkera längs Vattugatan.

Vår infartsväg kommer under denna period vara via Bockarpsvägen.

Skriv ut

Klubbmatch Standardpistol Skjuts i Mjölby

Skriven av Johan Fransson on .

En ändring i skjutprogrammet. Klubbmatchen i standardpistol måndagen den 13:e maj kommer hållas i Mjölby, och inte Motala som det var planerat från början. Tävlingen börjar 18:00 så kom och kämpa för Mjölby PK!