Skriv ut

Klubbmatch mot Motala i militär snabb

Skriven av Roger Johansson on .

På onsdag den 8:e augusti har vi klubbmatch mot Motala i Militär snabb, tävlingen är i Motala på deras pistolbana. Meddela gärna Anders Lönnström som är ansvarig om ni tänker deltaga, viktigt att vi får ihop till ett lag så att det blir tävling.
För de som önskar låna vapen av klubben måste ni höra av er så att det kan ordnas med klubbvapen.

 

Skriv ut

Lennart Johansson har lämnat oss i saknad men med fina minnen

Skriven av Styrelsen on .

Vår hedersmedlem Lennart Johansson gick bort den 12:e juli, han skulle fyllt 94 år i december.
Lennart började med pistolskytte på 1950-talet och tävlade då för en Linköpingsklubb innan han flyttade till Mjölby och började tävla för Mjölby PK.

Lennart har under ett flertal år varit ordförande i klubben, tagit hand om vår klubbstuga samt det som de flesta kommer minnas Lennart för och det är hans oerhört stora engagemang i ungdomskyttet.
Under en mängd år var han alltid på plats i god tid innan träningen, plockade fram och gjorde iordning inför träningen samt såg till att allt var i sin ordning innan han som sista person släckte och låste.
Fram till våren 2017 vid dryga 92 års ålder var han aktiv i vår lufthall varje vecka.

Vi minns Lennart som en mycket god och ordningsam klubbkamrat och tänker på alla de insatser han gjort för vår förening. Klubben kommer att vid Lennarts begravning deltaga med en blomma.

Styrelsen
Mjölby PK 

 

 

Skriv ut

Bra resultat i SM luftpistol av juniorerna

Skriven av Skribenten on .

SM i sportskytte anordnas i år i Kristianstad. Klubben har fyra juniorer som varit med och tävlat i luftpistol. Erik lyckades få en guldmedalj i Falling target och ett brons i Luftpistol herrjunior.

Sara kom på fjärde plats i grundomgången i luftpistol damjunior och gick till final. Simon och Mariam kämpade väl men lyckades inte ta sig till finalen denna gång.