Skriv ut

Flera fina placeringar av våra skyttar vid Rikstävlingen "Hemortens Banor"

Skriven av Reportern on .

En preliminär resultatlista för rikstävlingen har nu kommit och vi har ett flertal tio-i-topp placeringar av våra skyttar.
I damklassen 1U, det vill säga de som börjat i år har vi Emma Kindström på sjätte plats och Outi Laaksonen på nionde plats. I klass 1U, även dessa har börjat i år har vi Mikael Perschon på andra plats och Lars Meijer på åttonde plats. I klass 1 Jun kom Tuva Karlborg på andra plats och Ebba Blomqvist på åttonde. I klass tre lyckades Roger Johansson vinna på fina 293 poäng, att vinna den högsta klassen i hemortens är inte så enkelt då det är väldigt höga resultat och efter drygt trettio års försök lyckades Roger till slut !

icon Preliminar Resultatlista Rikstävlingen ( 2018-10-14 11:09:48)

 

Skriv ut

Prispengar Rinna

Skriven av Kassören on .

Nu har jag betalat ut alla prispengar som vanns vid tävlingen i Rinna. Pengarna har betalats in på respektive klubbs PG/BG.

Vilka skyttar som ska ha pengarna står i resultatlistan.

Skriv ut

Vi gjorde det i år igen !

Skriven av Ordförande on .

Denna helg har vi arrangerat vår nationella fältskjutning med arbetsdag och förberedelser på lördagen och tävlingen på söndagen. Före det har tävlingsledning och banläggare förberett tävlingen sedan ett antal veckor tillbaka. Det var en blandning av nya medlemmar som inte varit med så många år och de som varit med väldigt många år som gjorde denna tävling möjlig, det fungerade mycket bra på stationerna och vi fick mycket beröm för arrangemanget och banan av gästande skyttar.

En stor utmaning detta år var att vi inte var så många funktionärer då flertalet medlemmar inte kunde deltaga samt att ett stort antal var sjuka, de som var på plats fick dra ett stort lass.

Önskar tacka alla medlemmar som hjälpte till att göra vår tävling så lyckad, mycket bra jobbat !

Hälsningar
Roger