Skriv ut

Inbjudningar till SM tävlingar 2018

Skriven av Roger Johansson on .

Årets SM i sportskyttegrenarna kommer att avgöras i Kristianstad första veckan i juli. Det är grenarna luftpistol, fripistol, snabbpistol, sportpistol, grovpistol samt standardpistol som står på programmet.
Klasser på detta SM är Juniorer, Seniorer och Veteraner.

Årets SM i de nationella grenarna kommer att avgöras i Skövde andra veckan i juli. Det är grenarna militär snabb, precision och fältskytte som står på programmet.
Klasser på detta SM är Juniorer, Seniorer och Veteraner.

icon Inbjudan Nationella SM ( 2018-02-01 20:07:44)

icon Inbjudan Sportskytte SM ( 2018-02-01 20:06:41)

Skriv ut

Arton skyttar från Mjölby tävlar vid Östgöta Cup i helgen

Skriven av Roger Johansson on .

Vi är en stor trupp på arton skyttar som på söndag åker till Linköping för den femte och sista deltävlingen i Östgöta Cup. Denna tävling är även kvaltävling till Svenska UngdomsCupen och Distriktsfinal i densamma.
Inför den sista deltävlingen i Östgöta Cup har vi våra skyttar placerade i toppen av ett flertal klasser så om vi håller kan det sluta riktigt bra för Mjölby.

icon Startlista ( 2018-01-29 18:42:00)

Skriv ut

Marcus och Simon klubbmästare för juniorer

Skriven av Roger Johansson on .

Idag sköt vi klubbmästerskap i luftpistol för juniorer, sexton ungdomar var med och kämpade.
För några var detta första tävlingen och det fanns lite nervositet inblandat.
Marcus vann sittande klassen på fina 385 p med Hampus på andra plats och Ibsen på tredje. I stående klassen vardet en stenhård fight om guldet mella Simon och Erik där båda hade 363 p och Simon vann med en innertia mer. Bronset vanns av Tuva.

Medaljerna delas ut på årsmötet den 26:e februari och om man inte är där och hämtar sin medalj så tar vi med dem till luftvapenhallen och delar ut nästkommande onsdag.icon Resultat ( 2018-01-28 17:28:17)