Skriv ut

Fem mjölbyskyttar deltager vid swedish Cup

Skriven av Reportern on .

Det är fem av klubbens skyttar som kommer deltaga vid den internationella tävlingen Swedish Cup med närmare 600 startande. Tävlingen pågår under tre dagar 3-5 januari i Sävsjö skyttecenter med en tävling per dag som avslutas med finalpassen på kvällen.

Tre juniorer, Mathilda Carlsvärd, Tuva Karlborg och Erik Svensson samt två seniorer, Alexander och Roger Johansson kommer kämpa för Mjölby PK dessa dagar.

Det går att följa våra skyttar live via nedan länk.

http://www.skyttesport.se/tavlingsverksamhet/SwedishCup/liveviewresultsandstartlists/

 

Skriv ut

Idag arrangerade vi Östgöta Cup Luftpistol

Skriven av Reportern on .

Under söndagen arrangerade vi andra deltävlingen av Östgöta Cup med totalt 43 starter.
Våra gästande skyttar trivdes och vi fick många lovord om vårt arrangemang.
Flera fina resultat från våra skytte, Tuva Karlborg sköt 549 p vilket är mycket bra och Roger Johansson sköt 570 p vilket var dagens högsta resultat.

Det var flera av våra ungdomsskyttar som gjorde sin första tävling och de skötte sig alla mycket bra, det är alltid lite nervöst att skjuta den första tävlingen. 

Skriv ut

Flera fina placeringar av våra skyttar vid Rikstävlingen "Hemortens Banor"

Skriven av Reportern on .

En preliminär resultatlista för rikstävlingen har nu kommit och vi har ett flertal tio-i-topp placeringar av våra skyttar.
I damklassen 1U, det vill säga de som börjat i år har vi Emma Kindström på sjätte plats och Outi Laaksonen på nionde plats. I klass 1U, även dessa har börjat i år har vi Mikael Perschon på andra plats och Lars Meijer på åttonde plats. I klass 1 Jun kom Tuva Karlborg på andra plats och Ebba Blomqvist på åttonde. I klass tre lyckades Roger Johansson vinna på fina 293 poäng, att vinna den högsta klassen i hemortens är inte så enkelt då det är väldigt höga resultat och efter drygt trettio års försök lyckades Roger till slut !

icon Preliminar Resultatlista Rikstävlingen ( 2018-10-14 11:09:48)